BETALT ANNONSSAMARBETE MED Rent 08

Vi måste sluta lägga skuld på varandra!!

Vi är många föräldrar som kämpar på för att få vardagen att gå ihop. Johan och jag driver egna bolag och även ett tillsammans och utöver det så är vi föräldrar och vill gärna vara bra sådana. Vi insåg ganska tidigt att just städning var något vi ville prioritera bort för att istället kunna lägga mer tid på varandra. Det fanns en tid när vi städade varje helg och vi avskydde det lika mycket varje gång för ingen av oss var särskilt sugen på att ägna en av våra lediga dagar med att torka, diska och dammsuga – när vi istället kunde gått en promenad eller ätit en mysig lunch med vänner.

Jag var den som till slut gjorde slag i saken och bokade upp oss på hemstädning. Till en början satsade vi på varannan vecka och gjorde då lättare sysslor själva och höll efter. Men när vi blev föräldrar retirerade vi och bokade varje vecka. Anledningen till att vi vill berätta om det är för att vi vet att många skäms för att prata om att man som familj tar in hjälp. Vi har ju tidigare berättat om att vi även har hjälp av en nanny till Miriam ibland för att kunna jobba undan och vara 100 % närvarande när vi väl är tillsammans. Ni är också många som skriver och frågar hur vi orkar vara så närvarande och leka och busa med Miriam hela tiden. Svaret är: för att vi vågat ta hjälp. Ingen av oss har familjer nära till hands så vi har tillsammans jobbat för att hitta en bästa lösningen för just vår familj och >>Rent08<< har blivet en naturlig del av vår vardag.

Bolaget startades 2006 med endast en städerska och idag är de över 130 medarbetare och har mer än 6 000 kunder i Stockholmsregionen. Samtliga anställda har marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag och försäkringspaket med avtalspension via Fora. Det är viktigt för oss och något vi vill lyfta fram.

Är du intresserad av hemstädning klickar du bara på bilden här under och vi har ett erbjudande till er. Med vår kod PAPPA500 får ni testa deras tjänster och får boka 4 timmars hemstädning för bara 500 kronor. Ett riktigt bra pris om ni frågar mig.

Pssst >>Rent08<< erbjuder en handfull andra tjänster som jag önskar att jag känt till tidigare för om det är något jag avskyr så är det att diska och städa efter en fest eller middag. Eller vad säger du om jag säger att de hjälper till med; att diska, tvätta, vika tvätt och stryka? Som om inte det vore nog så finns även trädgårdsskötsel, dukning, servering och undanplock på deras meny.