Tips på saker att göra med barn!!

Imorse hade vi sovmorgon och vi sov alla tre till 09.00 vilket jag tror var välbehövligt. Vi hade ingenting på schemat så vi valde att höra av oss till Miriams kompisar Madeleine och Alice för att se om vi kunde leka i parken tillsammans. Sagt och gjort så möttes vi upp och hade en supermysig dag tillsammans.

Helgerna är så mysiga när vi kan planera saker tillsammans som familj och utnyttja att vi har bil och åka iväg på utflykter. Det finns ett konto på Instagram med tillhörande hemsida som vi tagit stor inspiration från när det gäller parker och det är >>Lek´s Play<<. Här hittar du massor av aktiviteter för barn och familjer runt omkring Stockholm. Kika in där så kommer ni garanterat hitta små dolda smultronställen.

Hur brukar ni planera era helger med era familjer?