ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

När slutade era barn med napp?

/

Ni som följer oss på Instagram har säkert sett att vi nyligen lyfte >>Breease<<, världens första napp med filter. Miriam använder fortfarande napp och det är flera som skriver att det inte är bra för hennes tänder, men vi har valt att låta avvänjningen ske i hennes takt. Hur gjorde ni?

Här om dagen gick vi till ett körsbärsträd i området och hängde upp hennes gamla nappar för att demonstrativt byta till >>Breease<< som hjälper henne att andas bättre genom ett hål i mitten som går direkt till ett filter. De flesta barn andas genom näsan när de har nappen i men det är ju för att det inte går så lätt att andas när nappen sitter i vägen – här blir det superenkelt. På så vis kan förkylda barn ändå få luft och ha nappen i samtidigt. Det kommer bidra till bättre sömn för både barn och förälder. Nappen filtrerar 99.9 % av alla partiklar som flyger runt i luften. Bra va?

Ni kan läsa mer här och om ni väljer att nappa (haha 😅) på erbjudandet så får ni 20 % på refiller när ni behöver nya filter. Ange koden PAPPA20 så dras rabatten av i kassan och koden gäller till 31 december 🙏🏻☀️

Dessa bilder har Miriam tagit själv med sin iPad 😂

Rabattkod

Till MEDS Apotek
28
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00