ANNONS

Finns det någon framtid för våra döttrar??

/

Som pappa och man är jag otroligt frustrerad över det som just nu pågår i media på bästa sändningstid. Alla vet redan vad som skett och vi kan nog vara överens om att det här är inte ett okej klimat och knappast ett samhälle vi vill se våra barn växa upp i. Något måste göras och det är nu!

Sexuella trakasserier och övergrepp aldrig är okej och det är jätteviktigt att anmäla när något händer. Även du som ”bara ser på” eller får vetskap måste agera. Det är din förbannade skyldighet!

Att produktionsbolag och stora tevekanaler producerar och sänder övergrepp är ett stort problem och det sänder helt vidriga signaler till tittarna, att det är okej och att det skulle kuna klassas som underhållning. Det här är inte första gången vi läser om eller ser liknande händelser i media och det har aldrig varit okej. Varför fortsätter det då? Vem är egentligen ansvarig?

Alla sexuella trakasserier, övergrepp och våldtäkter är olagliga. De ska polisanmälas på en gång. Tänk om det hade varit din dotter som blivit antastad eller förgripen på. Hade du då velat att detta skrattades bort som underhållning? Nej nu får det faktiskt vara nog med detta, vi måste gå samman nu för att se till att våra barn och barnbarn kan växa upp i en värld där vi själva äger rätten till våra kroppar och att ett nej alltid betyder nej – oavsett språk eller sammanhang!

8L0A8087

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00