BETALT ANNONSSAMARBETE MED Rent 08

Vem städar hemma hos er?

Jag läste i någon artikel att de tre saker som familjer bråkar mest om  hemma är; pengar, olika intressen och städning. I den här familjen insåg vi tidigt vikten av att ta in professionell hjälp där vi inte fick ihop det. Städningen löste vi först och det förändrade hela vårt förhållande, ja till och med liv. Istället för att ägna helgerna åt att städa och plocka undan kunde vi investera i varandra och vår relation. När vi senare fick barn blev det självklart att lägga den tiden på Miriam och att göra något kul tillsammans istället. Ni som har små barn vet att det är smutsigt överallt hela tiden och att det är omöjligt att dammsuga och skura golv med en treåring hemma.

Nu kanske det finns någon som tänker att det inte alls är så jobbigt eller tidskrävande att städa. Då vill jag säga att självklart hade vi kunnat klämma in det också, men vi driver flera företag och vill vara tillsammans när vi väl kan vara lediga, det sista vi hade velat då är att dra fram trasor och moppar. Vi har valt detta för att spara tid helt enkelt.

Vi har valt att boka en firma som heter >>Rent 08<< som är  Stockholmsbaserade men som ändå är en av Sveriges största leverantörer av hushållsnära tjänster. Bortsett från den uppenbara tjänsten hemstädning erbjuder de att avlasta med att diska, tvätta, vika och stryka. Men även trädgårdsskötsel vilket passar oss nu när vi ska flytta och få egen trädgård. En rolig grej som de erbjuder är grannstädning som innebär att två hushåll som befinner sig inom 10 minuters gångavstånd från varandra delar på en 8 timmars städdag. Det blir billigare och då får ni en anledning att jobba på grannsamverkan samtidigt.

Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp, allt ifrån ett enstaka tillfälle till regelbundna insatser. Det är otroligt prisvärt och jag lovar att det är väl värt investeringen, både i form av avlastning och även den tiden ni sparar in och kan använda till något annat.

Med vår kod PAPPA500 får ni möjligheten att testa tjänsten och får hela 4 timmars städning (!!) för bara 500 kr. Ett grymt erbjudande om jag får säga det själv.