Inlägget innehåller annonslänkar

Resultatet av min magnetröntgen!!

Som många av er har läst på Instagram så har jag varit tillbaka hos min ryggläkare för att få se mina röntgenplåtar och få höra om utfallet. Jag gick dit ganska neutral för jag visste inte vad jag vare sig trodde eller ville, mer än att slippa ha ont. Väl inne gick vi noga igenom resultatet och bilderna får att jag skulle förstå min situation. Minuterna som följde blev väldigt märkliga. Först fick jag höra att det inte skulle bli någon operation, vilket jag ändå var lite orolig inför. Anledningen till det är för att mitt diskbråck sitter så pass tight till att en operation inte kan garantera att det blir bättre, det fanns till och med en risk att det skulle kunna bli sämre och min läkare sa: ”Du hade troligen inte velat köpa en lott med de oddsen och jag vill inte gambla med din kropp när vi inte har bättre odds än så här”, vilket jag tycker känns bra.

Det som istället kommer hända är att jag fått en remiss till ett nytt sjukhus som kommer se över möjligheterna till att gå in och lätta på smärtan med en nål med en spruta. Som jag förstod det kommer detta isåfall ske med laserröntgen och ska vara mycket bättre för just mitt bråck.

Fram till dess att jag blir kallad så kommer jag ha ont och det kommer bli tuffa stunder. Min läkare sa att jag kommer ta mig igenom det men att jag ska både lindra smärtan och vara lyhörd för kroppens signaler. Vissa dagar kommer jag behöva vila och andra dagar kan jag till och med träna försiktigt. Formen för dagen kommer avgöra och det är mitt beslut vart jag drar mina gränser.

Jag känner mig ganska tillfreds med utfallet och läkarens beslut även om det innebär att jag får kämpa på ett tag till.

Men jag är bara 35 år och ganska stark och frisk i övrigt så nog ska jag väl klara detta också. När jag sa till läkaren att jag inte var superlycklig över detta så var han ganska tuff men väldigt hjärtlig: ”Du kommer få leva med detta ett tag, men det är inte hela livet”, vilket fick mig att inse att det finns många som har det värre än jag och det här ska gå bra.

Nu ska jag ägna kvällen åt det jag trivs med bäst; familjen och hudvård. Ni såg väl vårt samarbete med >>Lyko<<? Vi kan ge er 15 % rabatt på hela sortimentet (bortsett från Dr Dennis Gross, The Ordinary, Eminence, Creed, Catice, Essence, Elixir Cosmecuticals, Sensai eller Sisley) med koden PAPPA15. Koden är giltig till 26 april så passa på att fyll på förråden nu inför vår och sommar. Rengöring, fukt och solskydd kan man aldrig få för mycket av.

Rabattkod

Till Lyko