ANNONS

Somnade under röntgen + intervju !!

/

Idag var det alltså dags för min magnetröntgen och den kunde inte komma mer lägligt. Igår fick jag ett nytt smärtanfall efter en veckas lugn och ro med ryggen. Men igår vid lunch högg det återigen till och smärtan var tillbaka trots att jag nu äter starka smärtstillande. I och med att Johan inte har körkort så kan jag aldrig få skjuts så jag fick snällt köra till sjukhuset själv, men jag fick sällskap av familjen som passade på att sträcka på benen i en närliggande lekpark.

982FD019-0FB5-433E-A7A5-BEFEA987C03D

Väl inne på röntgen så var det väldigt öde. Jag hade fått en kvällstid (även denna gång) vilket var skönt nu när man ska hålla avstånd till allt som rör sig vilket faktiskt kan vara svårt i Stockholm där vi är ganska många på precis alla ställen som finns.

När jag fått av mig jacka och skor fick jag lägga mig på britsen och sen åkte jag in i det lilla röret och jag började direkt slappna av, detta trots de höga ljuden. Men i lurarna vaggades jag in i dimmorna till Lugna Favoriter och blev riktigt besviken när sjuksköterskan sa att allt var klart efter tio minuter. ”Kan inte en trött pappa få vila någon gång” muttrade jag och linkade ut till bilen igen.

Nu återstår det en veckas väntan innan jag ska tillbaka till min läkare för att gå igenom svaren. Jag vet inte vad jag hoppas på, eller jo att bli av med smärtan för nu börjar detta bli riktigt jobbigt.

FE622DB1-38B1-44C4-BAF4-ED14A939EC57
EFCFA38F-4189-4A44-9720-C58420C88650
En sak som var väldigt roligt var att äntligen få se och läsa den intervju jag gjorde förra månaden för MVT och Corren. Jag gjorde en videointervju med Lina Gillman som är frilansande journalist och det gick bra och hon ingav både förtroende och lugn. >>Vill ni läsa, klicka här!<<

”Artikeln är publicerad av Motala & Vadstena Tidning. Som har en räckvidd på cirka 48 000 läsare i veckan”.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00