ANNONS

Någon har krockat vår bil!!

/

Idag var vi i Bromma och handlade och hade parkerat bilen utanför City Gross/Leos Lekland på deras stora parkering. När vi kom ut med kassarna och skulle packa in allt i bilen upptäckte jag att någon hade orsakat en mindre skada på höger framdörr där passageraren sitter. I och med att det inte satt någon lapp på rutan så var det en klassisk ”hit´n run” och det är det värsta som finns. Det har faktiskt aldrig hänt mig tidigare men någon gång ska väl vara den första. Det som händer nu är att jag måste lägga tid på att kontakta mitt försäkringsbolag och polisen för att få till en anmälan för att kanske få ner självrisken. Så otroligt orättvist.

Men handen på hjärtat nu, hur många av er hade stannat och skrivit upp era nummer och satt fast på den andra bilens ruta för att ta ansvar för det som hänt? Jag gissar att det är långt ifrån alla.

Hur som helst så är ju ingen större skada skedd och framför allt har ingen kommit till skada. Nu är de ju bara en skråma som jag till och med hade kunnat låta bli men pedant som jag är så vill jag ha en bil helt utan skråmor. Har detta hänt er någon gång?

Update: Jag har nu anmält både till försäkringsbolaget och polisen. Jag fick även fylla i om det fanns något vittne till skadan och fyllde i Johan med hans nummer. När han fick sms från försäkringsbolaget fick han panik och trodde att den som orsakat skadan hade fått dåligt samvete och anmält sig själv och på något sätt angivit honom som ägare av bilen. Jag lät honom tro det och spann vidare och sa att det kanske är för att han blivit igenkänd på platsen och att han nu kanske kommer bli kallad som vittne (eller misstänkt) vid en eventuell rättegång. Nu är han superstressad men ändå spänd på vad som ska hända. Kul va?

23

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00