BETALT ANNONSSAMARBETE MED Zcooly

Testa Miriams favoritapp gratis!!

Förra året gjorde vi ett samarbete med appen >>Zcooly<< som är en app full av lärande spel för barn i olika åldrar. Den är rekommenderad från fem år men Miriam älskar att spela även om hon behöver lite hjälp på traven. Just nu kan ni testa helt kostnadsfritt i 30 dagar med vår kod PAPPA30.

Laddar ni ner >>Zcooly<< har ni i familjen tillgång till en värld full av lärande och du som förälder kan lätt stötta ditt barn via en speciell föräldrafunktion där du följer ditt barns utveckling och framsteg utan att det blir för mycket fokus på resultat och prestation.

Vi tycker inte att man ska reglera barns skärmtid utan istället se till att få den meningsfull och kvalitativ. Det är också viktigt att vi som vuxna är närvarande och finns till hands när det behövs. Passa på att testa >>Zcooly<< nu, helt kostnadsfritt i 30 dagar via >>den här länken<<. Kom ihåg att ange koden PAPPA30 vid registrering. Lycka till!

Rabattkod