ANNONS

Så här många följer oss i smyg på Instagram!!

/

De flesta av er som läser bloggen följer säkert oss på Instagram och i skrivande stund passerade vi precis 39 300 följare. Tänk det var i slutet på oktober 2019 som Johan kom på den briljanta idén att starta ett nytt gemensamt konto då vi båda egentligen hade tröttnat på Instagram. Jag trodde inte att det skulle funka för jag tyckte inte att vi var en särskilt spännande familj, så varför starta ett nytt konto för det? Men jag är ändå glad att jag hade fel för det här betyder att det 2021 absolut går att vara en familj bestående av pappa, pappa och barn. Att vi sen blivit familj på det sätt vi har (läs inlägget om hur Miriam kom till oss >>här<<) känns närmast som en saga. Tänk att socialtjänsten kunde vara så grymma på matchmaking, för det är faktiskt exakt vad det är frågan om när barn och familj kopplas samman på det här sättet.

Ja åter till rubriken. Även om vi följs av 39 300 så når vi ut till så många fler, vilket betyder att följarantal bara är en obetydlig siffra. Nu för tiden är det engagemang och räckvidd som betyder något. En vanlig vecka kan vi ha mellan 2 500 000 – 3 500 000 exponeringar och nå ut till över 200 000 unika människor med våra bilder och filmer. Att ni är så många som tittar, gillar och delar betyder massor. Ni skriver hundratals privata meddelanden till oss, varje dag! Ofta får vi frågan om alla är positiva och snälla, svaret är att ungefär 99 % är det. Sen finns det såklart alltid några som inte tycker att två män ska få leva med och älska varandra. Tyvärr finns det även några som ger sig på vår lilla dotter och där går gränsen. Vi fick ju nyligen kommentarer om hennes vikt och då satte vi ner foten för det är inte okej. Oss kan man få kritisera om man mår bättre av det, men barn låter vi bli. Det är vi överens om va? Tack för att ni är världens bästa läsare/följare ❤️

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00