ANNONS

Klicka INTE på annonserna i min blogg!!

/

Pappa + pappa + dotter

,

Hej på er!! Hoppas att ni har haft en fin start på veckan med mycket sol och snö. Här i Stockholm är det äntligen helt vitt och vi kan lägga massor av tid på pulkaåkning och utelek. Jag har varit hos ryggspecialisten idag och fått reda på att det inte kommer bli aktuellt med operation för mig pga för frisk kropp i övrigt. Men det råder totalt löpförbud en längre tid med stort fokus på styrka och rörlighet. Jag kan knappt tro det men ser ändå fram emot detta. Jag SKA tillbaka och bli lika snabb som innan.

Jag tänkte passa på att svara på era frågor kring reklam och samarbeten här i bloggen. Ni är flera som skrivit och frågat hur det kommer sig att jag skriver om en produkt men att ni ser en banner för en konkurrerande produkt. Svaret på detta är att min bloggportal Life of Svea säljer digitala annonsplatser på min blogg (och alla andras) som kan se lite olika ut. Viktigt för er att veta att jag inte har valt dem, kan påverka dem eller tjänar en krona på dem. Så om ni tror att ni stöttar mig eller mina samarbetspartners genom att klicka eller köpa så är det inte så.

Jag vet att flera av er också har reagerat på vilka företag som syns på bloggen och jag har tagit upp detta med LoS men de har valt att inte möta mig i detta då vi alla har avtal som säger att de ska få annonsera fritt och att det ska vara samma regler för alla. Jag vill med detta inlägg egentligen bara informera er om att annonserna inte är samarbeten och jag har ingenting med dessa företag att göra. Däremot när jag skriver ”I samarbete med” har jag valt ut produkten/tjänsten med omsorg och har också tagit betalt för att marknadsföra i enlighet med gällande regler och riktlinjer. Livet med sociala medier kan verka lite komplext, men det finns en rad olika rekommendationer och lagar att förhålla sig till som kan vara svårt för en läsare/följare att förstå. Men nu vet ni hur det fungerar här på bloggen iallafall. Hoppas att ni tycker att det kändes tydligt och klart! Vad tycker ni annars om samarbeten och sponsrade inlägg?

Så här ser annonserna ut som jag inte kan styra:

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00