ANNONS

Varje morgon försöker hon lura mig!!

/

En vanlig morgon hemma hos oss går vi mot förskolan (eller parken) 8.15 för vi försöker lämna 8.30. Ofta blir det senare för ingen av oss vill gå upp och egentligen har vi inte bråttom men förskolan har satt 8.55 som sista tid för lämning. Är det så hos er också?

Varje morgon försöker Miriam få med sig någon leksak till förskolan och det har alltid varit okej. Vi förklarar för henne att hon kan ha den men när vi kommer fram ska vi ta den, oavsett vad det är. Nu har jag märkt att den senaste veckan smugglar hon ner något extra i smyg som vi inte ska veta om och inte heller kan ta i från henne. I veckan var det bland annat en mobiltelefon i plast och en liten portmonnä med fyra guldtior i. Hon skulle nämligen köpa ett chokladägg sa hon senare.

Jag har kommit på henne varje gång men väljer att inte konfrontera henne där och då utan tar ut sakerna när hon inte ser. Så varje dag lurar hon först mig (tror hon) sen lurar jag henne tillbaka. Detta kanske inte är helt pedagogiskt men det funkar för oss. Har ni också råkat ut för detta? 😅😅

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00