Här hittar ni gulliga ansiktsmasker till barn !!

Ni kan aldrig ana hur många meddelanden med frågor vi fick efter att vi visade upp att Miriam hade en ansiktsmask här om dagen. Här har jag nu samlat några olika som ni kan köpa om ni har yngre barn. Det är viktigt att inte ha aktiva ingredienser i maskerna då barns hud är känslig och inte ska komma i kontakt med starka ämnen. Ett tips (om ni har barn med extra känslig hud) är att köpa en arkmask och skölja den i ljummet vatten så att den egentligen bara är dränkt i vatten vilket inte är skadligt för någon. Ni klickar bara på varje mask för att komma till den. Dock ska det såklart vara med roliga motiv, det piggar bara upp. Vissa av maskerna är snart slut i lager så passa på nu innan de säljer slut. Trevlig fredag 🙂

  1. Enhörningsmask från Lyko, 65 kronor 
  2. Ansiktsmasker med Disneyprinsessor från Asos, 49 kronor 
  3. Mask med Olof från Frost från Fruugo, 54 kronor 
  4. Ansiktsmasker med Disneyskurkar från Fruugo, 139 kronor för 3 st. 
  5. Ansiktsmask med Spindelmannen (den Miriam hade senast) från Fruugo, 79 kronor 
  1. Ansiktsmask med djurmotiv från Kicks, 49 kronor styck