ANNONS

Att skratta med munskydd!!

/

Ni vet hur vissa har leende ögon, de behöver inte ens röra sina munnar för att man ska tycka att de ser vänliga ut. Nu när många av oss bär munskydd blir det extra tydligt vilka ögon som tindrar och inte. När vi var i mataffären tidigare så var det en dam som log mot Miriam och detta kunde jag se trots att hon bar munskydd, rätt häftigt faktiskt!

Jag har börjar öva på det här med att le med ögonen och en fotograf sa till mig för många år sedan att genom att lyfta ögonbrynen lite lätt så får man ett lite piggare och gladare uttryck. Samma sak gäller om du tänker på något trevligt, helt omedvetet börjar du le och även dina ögon glittrar till.

Det är ju alltid roligare att möta glada blickar så jag jobbar just nu mycket med att le mot främlingar och försöka sprida lite glädje med små medel. Det är väl härligt! 😄❤️

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00