Samma sak varje tisdagkväll!!

Varje onsdag morgon springer jag tillsammans med >>Clarion Sign<< och vi samlas 07.00 vilket betyder att jag måste gå upp 06.15 för att hinna. Efter löpningen äter vi frukost tillsammans (orkar inte ens tjata om avstånd, glesa bort och handsprit, ni fattar) så jag är hemma igen vid 8.45 och då har Johan redan lämnat Miriam. För att saker och ting ska gå smidigt för dem (och mig) så lägger jag fram allt de ska ha med sig redan kvällen innan.

Jag tar så fram Miriams kläder och ytterkläder som jag lägger på bordet. Nedanför placerar jag hennes packade ryggsäck och sen litar jag på att de själva kommer ihåg Fante. Samma sak för jag med mina löpkläder och skor, lägger fram efter väderprognos för att spara tid

Jag har verkligen blivit en liten husmus som styr och fixar här hemma. Nu ikväll kom jag på mig med att tycka att det är rätt mysigt att förbereda och planera. Är ni likadana eller hur funkar det hos er? Ps vill ni vara med och springa så hör av er eller anmäl er via >>länken här.<<