ANNONS

Jag gråter varje gång!!

/

Idag har vi haft en mysig lördag med lek och bus. Efter middagen gick Miriam in och lade sig i sängen med sin iPad och tittade på film. Efter en stund ropade hon och jag gick in, hon önskade nämligen lite välling. Hon är alltid väldigt tydlig i sin beställning, hon ville ha en stor välling och det skulle vara varm. Efter att jag tagit upp beställningen, som den servitör jag är, så pussade jag henne på pannan och sa ”jag älskar dig Miriam och jag är så glad att du är här”. När hon den svarade ”jag är också glad, älskar dig också” började jag gråta. Hur är det möjligt att älska någon så mycket? Hur kan ett litet barn få en så stor plats i ett hjärta? Mitt liv består av tre stora delar:

– Livet före Johan

– Livet med Johan (före Miriam)

– Livet som familj med både Miriam & Johan

Att vi ansökte om att få bli familjehem december 2017 visade sig bli så mycket större än vi någonsin kunnat tro. Det är också tack vare Stockholm stad att det blev just Miriam som fick flytta in hos oss och för det kommer jag vara evigt tacksam. ❤️❤️

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00