”Jag älskar dig pappa” !!

Det här har varit en supermysig helg som har laddat alla batterier. En liten (men ändå stor) händelse har dock stuckit ut. Igår eftermiddag satt Miriam och jag i soffan hemma och läste en bok. Plötsligt från ingenstans sa Miriam ”jag älskar dig” och gav mig en stor kram. Mitt hjärta stannade för att sen börja slå dubbla slag, hörde jag rätt? Jag testade genom att pussa henne på pannan och säga ”jag älskar dig” till henne. Svaret lät inte vänta sig, ”älskar dig också pappa”. Jag blev varm i hela kroppen och tänkte att kärleken mellan oss än starkare än allt annat i världen.

Ni är många som skriver till oss om det här med att bilda familj utan biologiska band och om det är något jag lovat mig själv så är det att Miriam ska få exakt samma fina uppväxt som jag fått och hon ska aldrig tvivla på vår kärlek till henne. Tänk så fint egentligen att jag har kunnat bilda familj åt två håll helt utan biologiska band, men det vi har tillsammans bygger på något ännu starkare – äkta kärlek! Att få vara hennes pappa är tveklöst det största som hänt mig i hela mitt liv och varje dag vi har som familj är bättre än den förra.