Nya pressutskick!!

Vissa dagar känns det nästan som julafton när det kommer bud eller paket. Oftast är det pressutskick med nyheter eller annat när företag vill få ut information. Pressprover fungerar så att journalister, skribenter och profiler inom sociala medier får dem för att det kanske ska generera i någon form av uppdatering/artikel. Det finns aldrig några krav eller någon överenskommelse, därför märks det inte ut som reklam eller samarbete. Jag brukar alltid lägga upp när jag får ett bud för att visa företaget att jag fått produkten och som en uppskattning för att jag fick möjligheten att testa eller ta del av informationen först, men sen är det inte säkert att det blir mer. Men i vissa fall använder jag produkterna/sakerna flitigt och kanske till och med tipsar om dem mellan varven om de är extra bra. Jag är ingen journalist och jobbar inte heller på något magasin så det kan lätt se ut som om det bara är en massa presenter som kommer till dörren men riktigt så är det inte. Jag tycker att det är viktigt att påpeka det och att faktiskt är arbetsrelaterade prover som jag i vissa fall skriver om. Om något inte passar mig har jag sällan eller aldrig valt att hänga ut företaget i fråga (mer än i ev recension här i bloggen) utan istället tävlat ut produkten eller kanske skänkt den till någon som kan ha bättre nytta av den än jag. Jag hoppas att ni tycker att det känns tydligt och rättvist.

Här är några produkter som jag fått den senaste tiden som jag nu kommer packa in i mitt skåp och testa löpande. Ser ni något i mina kanaler så är det en produkt jag genuint tyckt mycket om och vill tipsa er om.

Idag kom det ett bud med en nattkräm från Odacité och Dalou Costetics. Jag har testat ett par serum från dem tidigare och varit mycket nöjd med dem. Jag kom i kontakt med dem via salongen jag klipper mig på, Tre Klippare, som också är återförsäljare av varumärket. Det här är en kräm som ska boosta huden med C-vitamin och hyaluronsyra vilket är populära ingredienser. I förpackningen finns också ett litet verktyg som du använder för att massera punkter i ansiktet. Det ska verkligen bli spännande att testa!

Sen har vi Kolai som jag också visat er tidigare, idag kom ett bud med några av deras nyare produkter i serien. Jag var på ett digitalt event med dem tidigare i år och fick mycket bra information av LailaBagge som tagit fram produkterna tillsammans med hudexperter. Arganolja är en av ingredienserna som återkommer löpande i produkterna och jag har ju tidigare pratat om de positiva effekterna med den rena fina oljan när vi gjorde ett samarbete med företaget Arganoft. En av Kolais produkter jag använt mest är deras enzymmask som jag har i duschen och lägger på i en dryg minut innan jag sen sköljer av. Har ni testat enzympeelingar?

Sen insåg jag att jag helt glömt att skriva och berätta om det spännande eventet jag var på för ett par månader sedan tillsammans med Apoteket där jag fick känna och klämma på deras nya produkter från Apoliva. När ni som följer oss skriver om hudvård och vill ha bra basprodukter som inte ska kosta för mycket rekommenderar jag alltid apoteksprodukter. Apoliva är toppen och deras nya serie är så bra att du egentligen inte behöver så mycket mer. Ni vet ju att det som säljs hos Apoteket AB är kontrollerade och granskade under lupp för att få en plats i hyllan, det tycker i alla fall jag känns tryggt.