I jakten på det perfekta huset!!

Vi har ju helt glömt att visa er resultatet av vårt samarbete med >>Älvsbyhus<<. Många av er har nu börjat höra av sig efter att ha sett våra reklamfilmer som rullar för fullt. Älvsbyhus gav oss det hedersamma uppdraget att agera ”mäklare” för dem och visa upp två av deras fina hus; Villa Tove och Villa Estelle.

Älvsbyhus är ett familjeägt företag som är inne på tredje generationens husbyggare och faktiskt Sveriges största småhustillverkare 20 år i följd. Husen finns inte bara i Sverige utan du hittar dem även i våra grannländer Finland och Norge.

Här ser ni filmen från när vi var i >>Villa Tove<< som är ett supermysig hus på 150 kvm fördelat på 5 – 6 rum och kök.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina val av kakor. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Här visar vi upp >>Villa Estelle<< som från början var ett arkitektritat jubileumshus i samband med att Älvsbyhus fyllde 75 år men som sen fik leva kvar under namnet Estelle. Huset är på 129 kvm och fördelat på 4 rum och kök.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina val av kakor. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Vilket av husen tyckte ni bäst om och varför, kommentera gärna. Har vi någon läsare här som bor i ett Älvsbyhus, skriv och berätta – det vore så kul!