Nya produkter i neccessären!!

Som alla redan vet älskar jag att testa olika hudvårdsprodukter och blir superglad av alla produkter jag får möjligheten att klämma och känna på. Jag har slutat skriva regelrätt recensioner för det blev för tidskrävande och istället tänkte jag skriva lite här i bloggen om nyheter jag fått hem och saker jag testat och verkligen gillar. Vad tro ni om det?

Idag gör vi ett samarbete med My Clear Skin på Instagram och hos dem finns massor av roliga och spännande produkter och maskiner. Den här gången lyfter vi deras dermaroller som är ett verktyg som hjälper dig med hudytan. Du kan göra liknande behandlingar på salong och då heter det microneedling eller dermapen men nu kan du alltså göra det hemma själv.

Rollerna har små mikronålar av kirurgiskt stål i änden som du rullar över huden och skapar en kontrollerad skada och på så sätt skapa fantastisk lyster och jobba med hudens struktur. Det är viktigt att vara lätt på handen och bara jobba med ren yta på väl rengjord hud så du inte för in smuts eller bakterier. Metoden är välkänd och det är bevisat att du påskyndar hudförnyelsen och minskar synligheten av ärrbildningar, celluliter och bristningar vid regelbundet användande. Just nu är det dessutom >>halva priset på hemsidan<< och köper du den nu med deras tillhörande serum från koreanska It´s Skin så kommer du få en strålande och välmående hud.

Idag när vi kom hem efter att ha lämnat på förskolan hade vi fått bud från Polhem PR och Bulldog med två fina necessärer med produkter. Det är alltid skönt att vi får varsin så vi inte behöver samsar och kladda i varandras grejer. Sanningen är den att vi har två hyllor i duschen och var och en har sina produkter på sin specifika plats, här delas ingenting!

Förra veckan fick jag möjligheten att testa nyheter från Cool Derma Company som jag samarbetat med tidigare. Coola Orkidé har nu släppt två nya produkter, en närande mask och en ögonkräm som båda innehåller avokadoolja och hylauronsyra. Jag kan knappt vänta till jag får testa dessa godbitar.

Tidigare i veckan fick jag hem nyheter från Skinome Project som även budade hem boken Hudbibeln som jag lyssnat på som ljudbok och älskar.

Produkterna är helt nya och är en rengöring samt en ansiktskräm. Rengöringen är en mineralprodukt som passar alla hudtyper och är mild och återfuktande. Den innehåller BHA som har en lätt utjämnande effekt men är ändå skonsam mot huden. Krämen är om möjligt ännu mer spännande i och med att den är färskpressad av en unik blandning ingredienser som naturligt finns i huden. Den här ska förvaras i kylen för bästa effekt så nu trängs den med frukt och grönsaker längt ner i vårt kylfack.

När vi åt lunch på Sturebadet här om dagen och så smet jag in hos FAB Beauty Bar och fick med två hårband samt två serum hem 🙌🏻.

I tisdags var jag och Johan hos Babor på Humlegårdsgatan för att analysera vår hudhälsa under en behandling. Jag tycker att jag har bra koll men är inte utbildad hudterapeut så det är alltid spännande och nyttigt att träffa proffs och ställa de frågor som annars bara blir funderingar. Min behandling var himmelsk och nu ska jag fortsätta jobba hårt hemma med deras nya herr-serie. Mest nyfiken är jag på deras ampuller som ni ser här på bilden. Man knäcker glasflaskan och applicerar innehållet som en booster efter rengöring. Jag komemr köra den som en kur i en vecka får att ge huden en kickstart så här i höstmörkret.

Sist men inte minst så var jag för ett par veckor sedan hos Skintology på deras nya kontor och show room inne i stan och fick en dragning om deras nyhet Oil Gel som är en lugnande olja som hjälper till att stärka hudbarriären. Ett par droppar räcker och du masserar den i mjuka rörelser över hela ansiktet morgon och kväll innan din vanliga ansiktskräm. Den här passar bäst för normal till torr hud så egentligen inte för mig men jag kommer såklart testa den ändå.

Har ni frågor eller funderingar om något ni läst nu eller hudvård generellt tveka inte att höra av er. Kan jag inte svara själv så tar jag hjälp av någon som kan. Jag visar gärna även på Instagram hur produkterna fungerar och Johan kan ju vara försökskanin. Tävlingar är ju alltid kul annars så bara meddela vad ni vill se mer av. Vi gör ju det här tillsammans och ni som läser bloggen är så viktiga för mig.