ANNONS

En mysig pappadag och grattis till mig!!

/

Pappa + pappa + dotter

,

Imorse lämnade vi som vanligt Miriam på förskolan för att ha en sån där mysig pappadag som jag kallar det. Först jobbade vi lite, vilket faktiskt också kan vara mysigt om vi lyckas hålla sams (haha). Sen blev det tidig lunch på >>Sturebaren<< i Sturegallerian. Efter lunchen gick jag till kontoret medan Johan gick till BaborHumlegårdsgatan där jag hade bokat in honom på lite lyxig egentid med ansiktsbehandling. Det var egentligen en fars-dag-present men idag var den dagen som passade bäst och i och med att han fyllde år i söndags blev det en kombo-present. När jag mötte upp honom senare var han lyrisk och sa ”nu förstår jag varför du tjatar så mycket om hudvård”. Han lovade att från och med nu ta lite bättre hand om sig själv. Vi får väl se.

Idag är det dessutom en stor dag för mig. Det är nämligen 15 år sedan jag satt hemma i min dåvarande lägenhet och startade min blogg. Jag minns än idag vad det första inlägget handlade om och faktiskt mer eller mindre ordagrant hur det såg ut. Nu har det ju gått en evighet sedan dess och jag tycker fortfarande att det är lika kul att skriva. Här om veckan var det också fem år sedan jag startade eget och började jobba på allvar med mina sociala medier. När jag tänker tillbaka på allt vi fått uppleva genom att jobba med sociala medier så är det ganska galet. Allt ifrån roliga samarbeten till resor kors och tvärs. Just nu är vi inne i en intensiv period och jag har nog aldrig jobbat så mycket som jag gör just nu men älskar varje stund, extra kul är det att vi gör det tillsammans.

Hoppas att ni har haft en fin start på den här veckan och att ni inte påverkats allt för mycket av den nya vågen av pandemin. Det är verkligen otäckt att det blivit så här. Vi får ta hand om oss själva och visa varandra respekt och hänsyn. Sen vill jag återigen påpeka att var och en fattar sina egna beslut och det är fritt fram att lämna hemmets trygga vrå för att både handla mat, äta lunch eller unna sig ett besök hos frisören. Ingen annan än du bestämmer hur du ska göra och alla företagare behöver oss för att överleva. Så håll avstånd så gott ni kan men sluta inte leva!

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00