ANNONS

Köpa sommarhus i Visby!!

/

Som jag redan skrivit flera gånger är Johan och jag så sugna på sommarhus i Visby. Innan den här sommaren hade jag inte varit på Gotland sedan slutet på 80-talet. Nu är jag helt förälskad och det är tack vare >>First Hotel Kokoloko<< som sträckte ut en hand i somras och ville tipsa oss om att komma över och bo hos dem. Nu är vi som ni vet tillbaka igen och vi trivs så bra! Tänk att vi har ett sånt här ställe bara 30 minuter från Stockholm med flyg. Och flyger det gör ni ju såklart med >>Air Leap<<, det vet ni ju sedan innan.

Idag skulle vi egentligen varit någon helt annanstans för det är vår bröllopsdag. Men pandemin satte stopp för detta och när vi flyttade fram lovade vi oss att göra något annat istället och valet föll på Gotland. Vi är helt okej med att flytta fram för vi har ju hela livet på oss att vara gifta. Ett vårbröllop gör ju också att vi kommer vara sysselsatta hela vintern med planeringen så den kommer bara segla förbi. Dessutom hade Kokoloko snappat upp detta och bjöd på prosecco och choklad ❤️.

Här har ni lite bilder från våra dagar:

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00