ANNONS

Tillbaka på öjn!!

/

Pappa + pappa + dotter

,

Resor

,

Igår 07.20 satte vi oss i taxin på väg mot Bromma för att återigen flyga till Visby med härliga >>Air Leap<<. Vi flög med dem sist och var såå nöjda. De trafikerar flera sträckor och gör det snabbt och smidigt. Ett extra plus är vi slipper åka till Arlanda och sitta och vänta i timmar. Alla ombord har varit så gulliga och barnvänliga, vilket alla föräldrar älskar, för att flyga med barn kan sluta hur som helst.

Väl framme stod vår lilla hyrbil och väntade på oss. Precis som förra gången kör vi en liten Renault genom >>E-go<< som är en praktisk och smidig tjänst. Nytt för hösten är att man även öppnar upp i Åre och Sälen vilket jag tror kommer glädja många turister och säsongare. Du bokar och öppnar bilen via deras app och betalar 179 kr per timma eller 999 kr för ett dygn. Det är den perfekta och miljövänliga tjänsten för dig som inte kan eller vill ha med bilen på semestern.

När vi (läs jag) packat in allt i bilen (den rymde alla väskor och vår vagn) så styrde vi mot >>Kokoloko<< där vi såklart bor även denna gång. Ni kan också få chansen att bo här för just nu har vi en tävling via vår Instagram där priset är en övernattning med middag för två. Passa på för det här är såå härligt och ger mersmak. Ja ni ser ju själva på bilderna som är tagna idag vid lunch.

Kolla här då, en liten hand smög sig in i bilen för att ta en pommes med dip 😅!!

Igår kväll gick vi innanför muren och åt en mycket god lunch (och senare middag) och hade det bra. Vi har fått så många fina tips av er läsare och följare så vi skulle behöva vara här i flera veckor för att hinna med. Det är VÄLDIGT VIKTIGT att poängtera att Gotland är lika vackert på hösten som sommaren och att det finns massor att göra även när det inte är jättevarmt. Vi tycker till och med att det är skönt att strosa runt på lite tommare gator och verkligen lära känna Visby.

Passa nu på att gå in och tävla om en natt för två på vårt favvohotell. >>Du hittar tävlingen här!<<

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00