ANNONS

Tävling, du kan vinna ett kit med våra grymma bryn- och fransserum!!

/

Pappa + pappa + dotter

,
Som ni antagligen redan sett så är Johan och jag flitiga användare av fransserumet från >>Xlash<<. Johan började i vintras och i våras hoppade även jag på tåget. Det tar 4 – 6 veckor innan du ser full effekt så det gäller bara att kämpa på och vara konsekvent och applicera en gång om dagen. Du använder det som en eyeliner som Bianca visar i >>filmen här<<. I snitt får användare 69 % längre fransar samtidigt som de blir tjockare och starkare. Många upplever en djupare färg och att man aldrig mer behöver oroa sig för trötta ögon.
På Instagram gjorde vi i helgen ett samarbete med dem där ni får 20 % med vår kod PAPPA20. Som om inte det bor nog kommer jag nu här tävla ut ett av deras magiska fransserum och som en bonus slänger jag in deras brynserum som kommer hjälpa dina ögonbryn att växa sig starkare och tätare. Värdet på detta är 1 178 kronor. För att vara med och tävla behöver du bara skriva en kommentar och berätta varför du vill vinna. En vinnare kommer utses på söndag. Lycka till!
163

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00