ANNONS

Sluta prata i sömnen!!

/

Pappa + pappa + dotter

,

I går natt somnade Miriam i vanlig tid vid 20.00, men i och med att vi var hos vänner sov hon i vagnen. När vi väl kom hem strax efter midnatt så lyfte vi över henne till hennes säng och hon sov lugnt vidare. Sen hann jag bara klä av mig, lägga mig och somna in när jag hörde henne prata i sängen om smurfar och annat. Då tänkte jag att det skulle bli en sån där jobbig natt där vi är uppe i flera timmar. Sen ropade hon att hon ville ha  ”stooooor välling” och jag rusade upp (som alltid) och tänkte att kanske hon bara var lite hungrig. När jag kom tillbaka med flaskan möttes jag av samma syn som flera gånge tidigare, en sovande tjej. Antagligen hade hon pratat i sömnen och jag kontrollerade aldrig att hon var vaken innan jag rusade ut i köket. Från att lugnt somnat in hann min puls stiga upp mot 130 medan jag stressade runt och sen tog det en liten stund innan jag kunde slappna av och somna igen. Men sen sov vi alla tre till 09.15, så det var ju ändå skönt.

En annan sak jag vill berätta är att jag har beslutat mig för är att pausa alla uppdateringar på mitt hudvårdskonto på Instagram för att istället ha en dag på mitt vanliga konto som jag dedikerar till hudvård när jag visar upp produkter jag gillar och använder för stunden. Hur mycket jag än älskar att testa nya produkter har jag inte tid att uppdatera regelbundet på fler än ett konto. Jag vill kunna svara er på kommentarer och privata meddelanden samt skriva inlägg här på bloggen och jag vill ha lite tid över för annat också. Så ni som gillar hudvård och följer mitt nischade konto för följa med till >>@johnvalencia<< istället så lovar jag att väva in lite där men framförallt söndagar som jag valt ut till hudvårdsdag. Hoppas att det känns okej.

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00