ANNONS

Hur tror ni första natten i sängen gick?

/

Igår var Miriams biologiska farmor Sussie på besök och medan de lekte och Johan var på gymmet så fick jag för mig att möblera om lite här hemma. Ni kom ju med såå otroligt många fina tips på hur vi kan komma vidare från resesängen och jag tänkte att det var lika bra att testa ett av dem.

Jag slet och drog för att få undan de tunga byråerna och placerade dem på min sida av sängen där Miriam brukar sova. Sen gick jag och hämtade hennes lilla säng i hennes rum. Många av er har frågat vart den kommer ifrån och ni >>hittar den här<<. Den vägde inte så mycket så det var den lätta biten i allt det här. Hennes rum fick mer plats för lek nu när sängen är borta.

På kvällen när det var det var dags att sova så gick hon stolt in till sängen och kröp ner med sina lurar som hon har med sig överallt nu för tiden. Hon låg där och kramade Fante och efter en liten stund hörde jag att hon hade somnat.

Några gånger under natten rörde hon sig lite oroligt i sömnen men hon vaknade först 07.15 och då hade hon sovit 11 timmar. Kanske är detta början på en ny era och ett första steg mot att kunna sova själv. Vi har ingen brådska utan jag älskar att ha henne nära både dag och natt ❤️. Tusen tack för att ni är med oss på redan och kommer med så fina tips, ni är bäst. Jag vill också påminna er om att vi gör ett samarbete på Instagram med >>Apotek Hjärtat<< där ni får 20 % rabatt på allt med koden PAPPA20 om ni handlar för över 400 kronor. Rabatten gäller till ikväll (torsdag) 23.59 🙌🏻.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00