Vill du veta hur vita dina tänder kan bli?

I förra veckan hade Johan och jag bokat in oss för klippning hos >>Tre Klippare<< dit vi gått sedan i våras och är mycket nöjda. På salongen erbjuder de också tandblekning med >>Megawhite<< som är en fantastisk behandling som endast utförs på salong. Behandlingen har endast 15 minuter och är smärt- och peroxidfri rekommenderad av tandläkare just för att den är så skonsam mot emaljen. Du kan upprepa behandlingen 2 – 4 gånger per på år utan att skada emaljen.

Så här såg det ute före och efter på mig. Ni får ursäkta bilderna men det var lite svårt att vara seriös när jag skulle ta bilderna med folk runt omkring. Är ni sugna på att testa tycker jag ni ska ta kontakt med salongen och boka in er. Ni kommer inte ångra er för ett rent och fräscht leende kan förändra ett helt utseende. Hälsa från mig så blir de garanterat glada.