ANNONS

Miriams längsta middagslur någonsin!!

/

Pappa + pappa + dotter

,

Igår var det en helt vanlig dag och vi hämtade tillsammans Miriam i parken. Vi hade tagit med hennes cykel så hon skulle få sparka sig hem. Hon har fått en >>balanscykel<< (ni får 15 % med koden PAPPA15) som många av er har tipsat om ska vara det bästa för att förbereda sig för en vanlig cykel. Hon blev överlycklig när vi kom och rusade fram för att ge stor kram. I vanliga fall brukar hon inte vilja gå hem men igår vinkade hon glatt hejdå och stack iväg.

Väl hemma fortsatte leken och vi tog fram pussel och spel. Sen vid 17.20 ville hos se på film och 17.30 sov hon. Det var omöjligt att väcka henne trots att både Johan och jag gjorde vårt bästa utan att bli för burdusa 😅🙈. Vi tänkte ge henne 30 minuter men det gick inte att väcka henne då heller så jag lyfte in henne i vår säng för att avvakta. En gång ropade hon på mig och jag rusade in men det var bara för att hon tappat Fante i sömnen. Vi började då tro att hon sov för natten och slog på Netflix. MEN, vid 20.50 hördes en liten röst som sa ”jag är vaken pappa”. Då hade hon sovit middag i 3 timmar och 50 minuter.

När hon väl vaknade ville hon mysa och sitta i mitt knä. Vi kunde se klart vårt avsnitt och sen ville hon pyssla lite. Vid 23 började hon bli trött igen och vi gick alla och lade sig. 23.30 sov hon igen till de ljuva tonerna av instrumental Disneymusik. Så tackade jag min lyckliga stjärna för att jag slapp vara uppe till 03.00 som jag befarade 😅.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00