ANNONS

”Varför sover Miriam i en resesäng??”

/

Jag fattar ju att ni undrar varför Miriam ligger och sover i en resesäng i vårt sovrum när hon är tre år gammal och har ett eget rum med en helt egen säng. Ja sanningen är mycket enkel, för att hon vill. Redan strax efter att hon fyllde två beställde vi den säng som står i hennes rum och hon testade att sova i den men det fungerade inte. Hon gick upp på nätterna och kände sig orolig för att vi inte var i rummet. Hon visade tydligt att hon ville sova i ”bebissäng” som hon kallar det. Än idag vill hon sova precis där hon sover och vi har valt att låta henne göra det. Vi är ofta inne i hennes rum och pratar om att det är hennes säng där och att stora tjejer sover i stora sängar. Då skrattar hon och säger att Miriam sover hos pappa. Hon hade en stor spjälsäng i gamla lägenheten från Stokke som vi monterade ner i flytten, vi trodde ju att det skulle vara lätt att ta det här steget 🙈

Vi kommer såklart inte ha det så här hur länge som helst men så länge hon mår bra gör vi också det. På Gotland testade hon att sova i bäddsoffa men hade svårt att somna och ramlade ner på natten när hon rullade för långt till vänster. Hur gjorde ni när det var dags att byta till vanlig säng? Berätta gärna ☀️🙌🏻

109

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00