Vichy – Slow Age Yeux

Märke: Vichy

Produkt: Slow Âge Yeux

Produkttyp: Ögonkräm som motverkat fina linjer och ålderstecken.

Inköpsställe: >>Apotek Hjärtat<< (reklamlänk)

Pris: 164,25 kronor för klubbmedlemmar (butikspris 259 kronor)

Storlek: 15 ml

Bedömning: Den här ögonkrämen är lätt färgad vilket gör att den nästan känns som en concealer. Den är krämig, rik och underbar. Jag har inte ett ont ord att säga om denna egentligen. Men jag hade önskat att den priset var lite lägre. Just nu kan du få den för nästan 100 kronor rabatt och då är den verkligen prisvärd för den är dryg och räcker länge.

Jag har varit i Vichy och får insupa atmosfären där vilket är magiskt och franska apoteksprodukter är sannerligen bland det bästa du kan hitta.

När folk frågar mig om prisvärda hudvårdstips så nämner jag alltid Vichy så mina vänner här har ni en bra produkt.

Doft: Typ ingenting!

Betyg: 9/10