Foreo – Micro Foam Cleanser

Märke: Foreo

Produkt: Micro Foam Cleanser

Produkttyp: Krämig och mysig rengöring

Inköpsställe: >>Apotek Hjärtat<< (reklamlänk)

Pris: 499 kronor

Storlek: 100 ml

Bedömning: Rengöringar ska vara krämiga och effektiva utan att på något sätt vara slitsamma. Vid kontakt med vatten kändes den som lätt vispad grädde mot huden, mjuk och fluffig. Jag kände mig ren efter varje användning och smutsen löstes upp och lämna huden len, ren och välmående.

Foreo vill att man använder denna tillsammans med deras rengöringsverktyg så det har jag såklart testat och är supernöjd. Dock är jag lite slarvig med verktyg i min rutin och tycker mest om att jobba med händerna och att få känslan hud mot hud som faktiskt ökar vårt välbefinnande. Men om någon gillar verktyg så har Foreo grymma sådana som går att ha vid behov eller lust.

Doft: Neutral och nästan obefintlig

Betyg: 8/10