ANNONS

Trasig bil och bad med Miriams farmor!!

/

Pappa + pappa + dotter

,

Igår när vi skulle åka och bada så gav batteriet i bilen upp pga att någon satt igång fyra lampor i baksätet som stått på hela natten. Jag upptäckte det för sent och när vi skulle åka vidare efter fikastopp var bilen inte längre på humör. Vi fick ringa Volvo Assistans som skickade bärgare som kom och startade igång oss och sen fick jag släppa av Johan, Peter och Miriam innan jag körde tre varv runt Saltis. Imorse var det dags igen, batteriet vägrade och vi fick ringa igen.

Vi hade bestämt med Miriams (biologiska) farmor och hennes kusin så det var fel tillfälle att få problem. Men när vi väl fått hjälp tuffade vi iväg. Jag hade på känn att batteriet var så trött att vi skulle få problem på hemvägen men chansade. Tyvärr hade jag rätt och jag fick ringa helgens tredje samtal och fick äran att träffa samma kille som dagen innan. Han tipsade mig om att köpa ett nytt batteri på OKQ8 så vi åkte mot Globen. Tyvärr fanns inte den sorten jag behövde så vi styrde vidare mot Årsta. Bilen får inga stängas av på minst 60 minuter efter start så allt detta skedde med motorn igång. Det hela tog 90 minuter så både Johan och Miriam somnade på vägen.

När jag väl köpt batteri och kom ut till bilen så kände jag mig ändå nöjd. Imorgon ska jag till verkstaden, antingen för egen kraft eller så blir det bärgning. Jag är annars mycket nöjd med dagen och vi hade såå fina timmar ute vid badet. Miriam hade så kul med sin farmor och det är fantastisk att se dem tillsammans när de leker. Jag kan tyvärr inte visa bild för jag har inte frågat om lov att få lägga upp ❤️🙌🏻

Fick den här bilden av >>Denise<< som är Miriams farmors kusin ❤️ och nu en del av vårt liv. Här är Miriam med hennes underbara son. Denise och jag träffades första gången 2006 när jag sminkade henne till ett jobb vilket vi både märkligt nog mindes ☀️

Johan kastat Miriam som tjuter av skratt.

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00