ANNONS

Får man lämna barnen och åka och bada?

/

Pappa + pappa + dotter

,

Igår var vi i Saltsjöbaden tillsammans med en vän och jobbade ute vid stranden. Vi skulle också fotografera ett samarbete och behövde både sand och vatten vilket gjorde att platsen var perfekt. Både Johan och jag jobbar digitalt och våra telefoner fungerar som datorer och vi kan göra i stort sett allt i dem. Just nu skriver jag detta inlägg i den och det funkar precis som i min MacBook. Vi förstår att det kan se ut som att vi inte jobbar när vi lägger upp saker i våra sociala medier men det är ju precis det som är en del i vårt jobb, att uppdatera om våra liv. Dessutom vill ni nog inte se bilder/filmer på när vi svarar på mejl, bokar kampanjer och läser breifs. Alla jobb är olika och mina föräldrar har fortfarande svårt att förstå vad jag jobbar med trots att jag startade den här bloggen för snart 15 år sedan.

Igår fick vi några kommentarer med kritik för att vi lämnat Miriam på förskolan som vanligt och sen var på stranden. Jag förstår att det ser ut som om vi passar på att utnyttja pedagogerna som barnvakter men så är det inte! Vi jobbade undan snabbt och sen satte jag mig i bilen och åkte in till och hämtade henne så fort vi var klara. Efter lite trassel med bilköer så tog det mig 90 minuter i effektiv körtid men jag för allt för henne och jag hade lovat att hon skulle få komma och bada när vi var klara! Hon hade inte kunnat vara med när vi jobbar för då behöver vi (precis som ni) fokusera och koncentrera oss på jobbet. Det är precis samma men ändå olika. Vi är såklart lyckligt lottade att ha egna företag och kan jobba från vart som helst, till och med utomhus och utomlands om vi så vill.

Ibland unnar vi oss en glass på ”rasten”

Jag vill med detta inlägg bara förklara att vi aldrig skulle utnyttja förskolan eller dess fantastiska pedagoger. Vi älskar att Miriam trivs på sin förskola men hon ska inte vara där en minut mer än hon måste. Vi betalar för heltid men har henne där oftast 9-15 vilket inte kan anses mycket för två föräldrar som jobbar mer än heltid ❤️

28

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00