Serum Masq+ – After Sun

Märke: Serum Masq+

Produkt: After Sun

Produkttyp: Arkmask med återfuktande effekt

Inköpsställe: >>Apotek Hjärtat<<

Pris: 39 kronor

Storlek: 1 x 23 ml

Bedömning: Arkmasker är alltid en god idé om ni frågar mig, just nu är jag inne i en period när jag verkligen slösar med mina masker för att reparera huden efter min microneedling. Huden mår bra och då får det väl vara slöseri.

Just den här masken är perfekt för after sun och innehåller reparerande aloe vera, trollhassel och svalkande eukalyptus. Låt den sitta 15 – 20 minuter eller till den torkar och passa på att bara njuta av lite lugn och ro så kommer din hud att tacka dig.

Det är alltid både svårt och lätt att recensera produkter som jobbar kortsiktigt. Fördelen är att du ser effekten på en gång men den är inte bestående vilket gör att du inte kan tillgodoräkna dig detta över tid om du inte fortsätter. Men hej, varför skulle man vilja sluta?

Doft: Mild eukalyptus

Betyg: 9/10