Lumene – Deeply Purifying Birch Charcoal Mask

Märke: Lumene

Produkt: Deeply Purifying Birch Charcoal Mask

Produkttyp: Djuprengörande lermask med björkkol

Inköpsställe: >>Lyko<< (reklamlänk)

Pris: 96,75 kronor (rek pris 129 kronor)

Storlek: 75 ml

Bedömning: Här har en lite annorlunda lermask. De flesta jag testat tidigare har haft nästan som lerklumpar i sig och när de stelnar nästan blivit obehagliga i slutskedet. Den här är mjuk och slät, när den stelnar så är den fortfarande behaglig. När det ör dags att tvätta av den gör jag det med tvättsvampar som jag fuktat med vatten och då glider den lätt av.

Lermasker är rengörande och det är även denna.  Jag upplever att huden känns ren och mottaglig för kommande steg i min rutin som oftast är fuktmask/nattmask.

Doft: Fin len doft men en känsla av skog (enligt in vän Peter), kanske från björkkolet.

Betyg:7/10