ANNONS

Äntligen fria – resan till Malmö!!

/

Pappa + pappa + dotter

,

För första gången på fler månader har vi nu kunnat ta bilen och lämna Stockholm, det känns nästan som att bli frisläppt efter att vara ofrivilligt fångade hemma. Nu har vi ju haft det bra ändå men vi har inte velat åka från Stockholm av förklarliga själ. Det är en sak att vara ute och röra sig hemma i stan, men en annan ska att riskera att bli sjuk någon annanstans.

Resan till Malmö tog rekordlång tid på grund av alla ressugna som skulle land och rike runt. Strax under nio timmar tog det med ett längre lunchstopp och två snabba för kaffe och blöjbyte.

Mellan stoppen fick Miriam en klämmis med fruktmums. Men det jag inte hade räknat med var att hon visste hur man öppnade fönstret och i farten klämde hon ut halva tuben mot den nytvättade bilen och när solen stekte på så fastnade den fint och blev svår att få bort 🙈😅.

Väl framme stapplade vi glatt in på gården där Johan växte upp och efter en mysig och efterlängtad middag stupade vi i säng alla tre samtidigt.

Idag är det ändå uppehåll vilket är bättre än vi vågat hoppas på. Det har talats om regn och åska hela helgen så nu vågar vi oss till och med ett firande utomhus 🙌🏻☀️ Vi ska även hinna med ett fotografera ett kommande samarbete och vill ni se lite bakom kulisserna så följ oss på Instagram för stories. Men innan det ska vi alla ha lite spa 🧖🏼‍♂️

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00