Babor – ReVersive Anti-Aging Serum

Märke: Babor

Produkt: ReVersive Anti-Aging Serum

Produkttyp: Närande serum för torr hud

Inköpsställe: bangerhead.se

Pris: 1 464 kronor (ord pris 1830 kronor)

Storlek: 30 ml

Bedömning: Här har vi ett lätt och fint serum som jobbar mot hudens ålderstecken. Jag har fått det i samband med ett event och därför inte fått en full sizemen har ändå kunnat bilda mig en uppfattning.

Formulan är lätt och behaglig mot huden. Jag har inte en torr hud men har efter min senaste microneedlingömsat skinn och då har den här passat perfekt och agerat närande. I vanliga fall hade jag tyckt att den känts lite för lätt men det är en fråga om tycke och smak. Priset är dock på tok för högt för vad du får enligt mig. En produkt i den här kategorin skulle kunna hamna runt tusenlappen och inte nästan det dubbla, men just nu är det rabatt så passa på om ni är nyfikna på lyxig hudvård.

Doft: Lätt och behaglig

Betyg: 8/10