Nya fransar och regn på midsommar!!

Nu är det sista rycket innan semestern och på fredag är det midsommar. Vi ska ju åka ner till Malmö och fira med Johans familj och samtligt fira kusin Noah sin fyller tre år. Jag vet att många av er fortfarande tycker att det är idiotiskt att resa och låtsas som om pandemin inte existerar men nu är det så att vi ändå tänker åka och vi bryter inte mot några riktlinjer i och med att vi ”tillåts” resa om vi är symptomfria. Tyvärr ska det bli regn och åska hela helgen där nere medan det visat sol här i Stockholm, men det får vi leva med. Bra sällskap värmer det också ☀️

Idag var jag hos >>Dashl<< vid Sergelstorg och gjorde ett lash lift samt trådade mina bryn. Ja ni ser ju själva hur resultatet blev. Nu är det väldigt ”mycket” men det kommer gå ner till en mer rimlig nivå när jag efter 48 timmar tvättar bort keratinet som nu ligger och verkar. Är ni sugna på att testa så säg till så kan jag säkert ordna någon fin rabatt.