La Roche-Posay – Thermal Spring Water

Märke: La Roche-Posay

Produkt: Thermal Spring Water

Produkttyp: Thermalskt källvatten i sprayform som lugnar och skyddar huden.

Inköpsställe:  >>MEDS Apotek<< (reklamlänk)

Pris: 89 kronor

Storlek: 150 ml

Bedömning: Jakten på den perfekta kylande sprayen kan vara över, här har vi en magisk produkt till nästan inga pengar. Jag har fått denna som ett pressprov men kommer absolut köpa den igen. Flaskan är för det första snygg och stilren som alla produkter från La Roche-Posay. Sprayen är en aerosol som fördelar en fin mist perfekt över huden och du blir inte blöt, bara härligt återfuktad och svalkad. Den absorberas bra av huden och du kan ganska omgående gå på med serum, kräm eller solskydd.

Vad innehåller den då? Ja vatten och mineralsalter som är bra för huden. Viktigt att poängtera att det är ett vatten och den innehåller inte massor av nyttiga bra ingredienser, men den är oerhört härlig att ha med på stranden eller i väskan när du behöver svalka eller lugna huden. Det kan vara efter en dag i solen eller kanske efter rakning eller annan irritation.

Doft: Absolut ingenting!

Betyg: 9/10