Acasia Skincare – Start Me Up Sheet Mask

Märke: Acasia Skincare

Produkt: Start Me Up Sheet Mask

Produkttyp: Svart arkmask med aktivt kol som avlägsnar smuts och orenheter från huden.

Inköpsställe: >>Apohem<< (reklamlänk)

Pris: 99 kronor

Storlek: 1 x 23 ml

Bedömning: Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag älskar Acasias arkmasker.  Mycket på grund av passformen som med hjälp av öglor fäster perfekt runt öronen. Tyvärr gick just den jag testade nu sönder när jag skulle fästa den runt höger öra så jag fick ha ena stycket hängande runt halsen men jag har testat den tidigare och fått supereffekt.

Masken känns sval och skön mot huden och det aktiva kolet gör att den blir väldigt effektiv. Kol är som bekant djuprengörande, släng sen in retinol så fattar ni ju själva hur vass denna är.

När jag använt den så känner jag direkt hur huden får ny lyster och jag känner mig ren och nästan pånyttfödd. Masken ska sitta 15 – 20 minuter men ibland brukar jag låta den sitta till den torkat helt och det brukar vara efter omkring 30 minuter och det har jag inte tagit skada av. Den här måste ni testa!

Doft: Jag tycker att masken doftar lite märkligt med en underton av citrus och det finns mycket riktigt citronsyra i formulan så jag är nog inte helt ute och cyklar.

Betyg: 10/10