Verso – Reviving Eye Mask

Märke: Verso

Produkt: Reviving Eye Mask

Produkttyp: Svalkande fuktgivande ögonmask med retinol.

Inköpsställe: sethandsally.com

Pris: 74 kronor

Storlek: 1 x 3 g

Bedömning: Har ni testat ögonmasker? Om inte så är det den perfekta produkten för speciella tillfällen när du vill se lite extra pigg och fräsch ut. Precis som med vanliga arkmasker ger den här produkten en snabb effekt och du ser redan på en gång hur den återfuktat områden under ögonen. Serumet innehåller retinol som jobbar aktivt mot ålderstecken och ämnet stimulerar hudens egen produktion av kollagen. Just retinol är en av de hetaste ingredienserna som också har bevisad effekt.

I förpackningen ligger ett par patches som du sätter fast under ögat. Det är lite knepigt att få upp plasten och få på men det gick bra till slut. Låt dem sen sitta i minst 20 minuter innan du tar bort dem och lätt masserar in överflödig produkt. Direkt när jag tog bort dem såg jag skillnad och hur jag till och med  kände mig piggare.

Engångsprodukter kan tyckas dyrt och miljöfarligt men ibland måste vi unna oss att rå om oss själva och vid dessa tillfällen är detta bland det bästa du kan hitta för det här priset!

Doft: Produkten innehåller fruktextrakt från bland annat grapefrukt och jag anar lite citrus. Diskret men ändå närvarande.

Betyg: 10/10