Oriflame – [ecollagen] Wrinkle Smoothing Serum

Märke: Oriflame

Produkt: [ecollagen] Wrinkle Smoothing Serum

Produkttyp:  Serum som jobbar mot uppkomsten av fina linjer.

Inköpsställe: Oriflame

Pris: 529 kronor

Storlek: 30 ml

Bedömning: Det här serumet fick jag för ganska länge sedan efter ett besök i butiken på Stureplan. Jag inser nu att jag önskar att jag hittat det tidigare för det här blev direkt en favorit.  Konsistensen är silkeslen och effekten på huden är direkt. Formulan tas lätt upp i huden tanken är att den ska ”fylla ut” fina linjer i huden och ge en lenare jämnare yta. På deras hemsida står det ”upp till 49 % omedelbar rynkreducering”, det vet jag inte men jag då rakt inte besviken!

Priset är lite högre än jag trodde men jag tycker ändå det är värt det. Flaskan räckte länge och detta trots att jag pumpade på rätt bra. Kul att Oriflame levererar så bra, jag kommer verkligen sakna denna!

Doft: Mild, behaglig och blommig på något vis.

Betyg: 10/10