Vill ni veta vilka skönhetsingrepp jag har gjort?

Idag, 2020, hoppas jag att vi har kommit så långt att var och en av oss får göra vad vi vill med våra utseenden utan att bli ifrågasatta. Killar kommer ofta billigare undan än tjejer (helt sjukt jag vet) men det finns vissa saker som fortfarande ligger i gränslandet för vad vi vågar prata om: nämligen skönhetsingrepp och operationer!

2009 flyttade jag till Stockholm och slängdes rakt i en ganska ytlig värld i och med mitt jobb för Hugo Boss. Nu var jag ganska nyfiken redan innan men redan samma vår valde jag att boka en konsultation hos AkademiklinikenStorängsbotten här i Stockholm. Jag fick där träffa en tjusig kvinna som berättade för mig vad vi kunde göra för mitt utseende utan att förändra, bara framhäva. Jag nappade direkt på botox och har sedan dess varit en trogen användare.

Här antar jag att många redan ryggat tillbaka och tänker att det är något farligt gift som man absolut ska hålla sig borta från. Riktigt så illa är det inte men det är iallafall något som ska injiceras med försiktighet och endast av utbildad och licenserad personal. Jag går som ni vet till >>Lifetime Clinic<< sedan länge och är otroligt nöjd med hur de bemöter och behandlar mig. Jag lider av spända käkar och behandlar även dem med botox för att kunna slappna av och slippa värk.Åter till 2009. Ganska snabbt blev jag frälst över det faktum att jag kunde kontrollera mina ansiktsmuskler och valde att också addera diverse fillers för att jämna ut och fylla på där huden redan vid 23 års ålder tappat spänst. Det var ingen som direkt såg vad som gjorts men jag fick ofra komplimanger för mitt pigga utseende. Jag valde att testa olika behandlingar, på den tiden alltid hos Akademikliniken med deras kunniga och trygga personal.

Det är viktigt att inte gå på för hårt då utseendet lätt blir konstlat och tappar personlighet. Injektioner är ett sätt att att lyfta fram eller trolla bort inte förändra ett helt utseende.

Nu drygt tio år senare är jag trygg i vad jag väljer att göra och ser ingen anledning att dölja det. Det vore inte ärligt och jag vill alltid dela sanningar med er. I och med mitt intresse för hudvård har jag även valt att testa >>skin booster<< och >>micro needling<<. Det här ingen lek så tänk noga igenom alla era framtida behandlingar för det finns inga garantier och alla svarar vi olika på dessa behandlingar. Mitt enda tips är att alltid vända er till seriösa aktörer och gå på rekommendationer från vänner och bekanta.

Av ren nyfikenhet: hur ställer ni er till detta? Har ni testat några injektioner och vad har ni för erfarenhet?