Hur jag blev blond på bara 60 minuter!!

Jag har fått så otroligt många frågor från er om hur jag lyckades gå från mörkt hår till ljust (och på endast en timma) så jag tänkte berätta i ett inlägg och visa några bilder. Det hela började med att jag och Johan var och blekte våra tänder hos salongen >>Tre Klippare<< precis där vi bor och fick ett så fint bemötande att jag beslöt mig för att kontakta ägarinnan Agneta Tapper när jag vill genomföra min aningen drastiska förändring. Hon nappade direkt på idén och bokade snabbt in mig för att sätta fart.

Först gjorde vi en konsultation för att stämma av förväntningar och möjligheter. Hos >>Tre Klippare<< gör man ingen besviken och går därför igenom innan man sätter igång vad som ska göras och hur resultatet kommer att bli. När det var klart var det bara att sätta igång och först valde vi att klippa till kanterna för att sätta ramarna.

Efter klippningen var det dags för blekningen och det var den jag var mest orolig för. I tonåren blekte jag slingor ibland och det var sannerligen med blandat resultat. Men jag blev lugnad av Agneta som berättade att teknikerna och materialet har blivit MYCKET bättre sedan dess.

När medlet var blandat och på plats så skulle det sitta i 20 minuter men det var ingen dans på rosor. Redan efter 5 minuter började det svida och efter 8 minuter brann hela huvudet (kändes det som). Men det var bara att härda ut och tänka på något annat. Agneta var vid ett tillfälle framme och masserade ner syre i håret vilket lindrade det värsta och sen gick det lite lättare. Vi applicerade senare på ett lager till som fick sitta ytterligare 10-15 minuter sen var det dags att skölja.

Mot slutet när håret var gyllengult (men väldigt ljust) var det dags att jobba med nyanserna så med två olika hemliga blandningar lyckades tjejerna få ner det gälla till en matt och kall ton. Det är egentagen helt sjukt att kunna gå från mörkaste brunt till en ljus nyans som den jag fick på bara en timma. Ni fattar vart jag vill komma, ska ni bleka, färga eller bara klippa så bör ni absolut besöka >>Tre Klippare<<. Mottagandet är varmt, personalen är både proffsig och trevlig – ja det är ett drömställe! Vill ni unna er något extra så har de också den magiska tandblekningen som vi testade och nytt är också att de erbjuder brow lift. Salongen ligger på Scheelegatan 11 här på Kungsholmen och smiter ni förbi så får ni hälsa från mig!