Midnattsol – Nordic Toner

Märke: Midnattsol

Produkt: Nordic Toner

Produkttyp:  Toner för att balansera hudens pH-värde.

Inköpsställe:  midnattsolsweden.com

Pris: 375 kronor

Storlek: 130 ml

Bedömning: Jag har skrivit om Midnattsol tidigare och det är en kund som Johans företag jobbat med för ett par år sedan och jag har fått produkterna genom dem och nu såg jag att datumet gått ut på dem men valde att testa ändå. Det sägs ju att vi ska tänka att de funkar bra även efter att datumet gått ut och jag har inget negativt att säga om den här produkten. Min hud mådde bra från första användningen.

Jag använder alltid toners på bomullsrondell men jag vet att många klappar in. Produkten räcker mycket längre om du skippar bomullen som alltid suger upp mycket av vätskan och du tvingas ta mer än du egentligen behöver.

Produkten är ganska pricy men det är en stor förpackning. Men gällande förpackningen så upplevs den väldigt plastig och det hade känts bättre och lyxigare om den vore i glas.

Doft:  Lite söt men trevlig doft som är genomgående hos Midnattsols produkter.

Betyg: 8/10