Emma S. – Sensitive Eye Cream

Märke: Emma S.

Produkt: Sensitive Eye Cream

Produkttyp:  Ögonkräm för den känsliga huden kring ögonen.

Inköpsställe:  >>Apoteket<<  (reklamlänk)

Pris: 171,75 kronor (ordinarie pris 229 kronor)

Storlek: 15 ml

Bedömning: Jag tycker att formulan är för tunn, på gränsen till rinnig vilket är synd för effekten och resultatet är bra och mina ögon mår bra av den. Jag är ju som ni vet ett fan av lite rikare krämer, men utan att de för den sakens skull blir feta. Jag antar att det är en tuff nöt att knäcka men jag har hittat flera som känns bättre mot huden.

Den lilla tuben räcker länge för produkten är dryg och en liten mängd kan duttas på runt ögonen både morgon och kväll. Just nu är det kampanj hos Apoteket så passa på om ni vill testa, hudvård ska absolut köpas när priset är det rätta för marginalerna är ofta höga.

Doft:  Svag, mild doft som är mycket behaglig.

Betyg: 7/10