Akademikliniken – Pure Berry Toner

Märke: Akademikliniken

Produkt: Pure Berry Toner

Produkttyp:  Fuktgivande ansiktsvatten i sprayform

Inköpsställe:  apotea.se

Pris: 166 kronor

Storlek: 50 ml

Bedömning: Jag har kommit fram till att jag älskar att spraya ansiktsvatten och mister (eller är det mistar?) för att det är lättare att fylla på under dagen. Den här lilla flaskan fick jag efter en pressträff i somras och jag gillar den skarpt. Jag känner hur min hud tar upp den fint och jag brukar ta ett ganska rikligt lager som absorberas snabbt. Sen händer det att jag fyller på under dagen och förpackningen är liten och smidig vilket gör att den går att ha med sig i väskan.

Pure Berry Toner innehåller naturliga ingredienser så som vitaminer från hallon (vilket känns på doften), vindruvor och granatäpple. Sen har vi även vitamin C, aloe vera och allantoin för att nämna några.

Gällande doften så är den ett kapitel för sig och tyvärr inte ett roligt sådant.

Doft:  Här har vi en doft jag verkligen ogillar. Jag säger detta sällan men doften känns artificiell på ett plastigt sätt. Jag förstår tanken men det fungerar inet för mig och det drar faktiskt ner betyget med en hel poäng.

Betyg: 8/10