3 timmars sömn gjorde mig illamående !!

När Miriam väckte mig strax innan 04.30 trodde jag att det var en mardröm. Vi kom i säng sent och jag fick bara tre timmars sömn vilket är på tok för lite. Dagen har passerat likt en dimma och jag har pendlat mellan illamående och överskottsenergi. Jag vet att många föräldrar har det så här regelbundet och jag har också haft min beskärda del av vakna nätter men nu när hon sover så bra så blir dessa bakslag en chock!!

När vi gick upp imorse var det ändå lite mys i soffan med välling och film men rätt som det var skulle vi upp och dansa och leta spöken.

Jag hade tänkt att sova en stund mitt på dagen men kom såklart inte till ro men lyckades sluta ögonen och bara andas en stund vilket betydde mycket. Ikväll kommer jag somna ovaggade och vi får se hur det går för Miriam. Idag fick hon sova 45 minuter medan jag vilade och det kan vara risky. Håll tummarna för oss, vi känner att vi är på rätt spår med nya rutiner så det vore så skönt att komma vidare nu. 😅❤️

Jag vill också påminna om vår rabattkod PAPPA15 hos >>Babyshop<< som ger er 15 % på hela sortimentet förutom REA, vissa varumärken som Burberry & Moncler, bilstolar och barnvagnar. Koden är giltig till 6/6.