Real Barrier – Cream Cleansing Foam

Märke: Real Barrier

Produkt: Cream Cleansing Foam

Produkttyp:  Rengöring för torr/känslig hud

Inköpsställe:  Apotek Hjärtat

Pris: 185 kronor

Storlek: 150 g

Bedömning: Real Barrier är ett koreanskt hudvårdsmärke och går under kategorin K-beauty. Rengöringen som jag har testat här är för torr och känslig hud (vilket jag inte har) men passar ändå för de flesta, ingen har dött av en skonsam rengöringsrutin.

Produkten är sulfatfri, pH-balanserad och rengör väldigt skonsamt utan att på något sätt irritera huden. Dock ska sägas att den svider otroligt om du får den i ögonen, vilket tyvärr har hänt mig några gånger.

Annars måste jag säga att produkten är väldigt bra. Den rengör ordentligt och den är skonsam och effektiv på samma gång. Efteråt känns huden len och mjuk och inte på något sätt stram.

Doft:  Svag doft av citrus som känns ren och fräsch.

Betyg: 9/10