Anne Semonin – Super Active Serum

Märke: Anne Semonin

Produkt: Super Active Serum

Produkttyp:  Vårdande serum med anti age-effekt

Inköpsställe:  fruugo.se

Pris: 1 799 kronor

Storlek: 30 ml

Bedömning: Här har vi en dyrgrip. När jag började testa det hade jag ingen aning om prisbilden för jag har fått detta vid något event. Men jag hade på känn att det inte var i den billigare ligan. Redan vid första appliceringen fick jag mina misstankar bekräftade, serumet kändes lent och fint mot huden och trots den rinniga konsistensen smälte det in i huden snabbt och lätt.

Vad finns i den då? Jo den är packad med eteriska oljor som var och en gör underverk för din hud. Med hjälp av det här serumet får huden intensivvård och den hålls smidig, balanserad och du får en lyster redan direkt efter applicering.

Många är rädda för parabener och den här produkten är fri från just dem. Jag vill verkligen rekommendera er som brinner för att hitta bra hudvård (till vilket pris som helst) att testa. Det enda negativa med den är enligt mig konsistensen som är för rinnig för min smak. Men den går som sagt in bra i huden ändå.

Doft: Svår att sätta men den finns där, den får mig att tänka på när jag var på Mauritius. Den andas lite hotell och spa på något exotiskt men ändå diskret vis.

Betyg: 9/10